Duijts zonwering respecteert de privacy van U als gebruiker van onze website en klant van ons.. Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens welke u aan ons verstrekt bij het invullen van een van de formulieren. Wij geven u gegevens nooit zonder uw toestemming door aan derde.
Al uw gegevens worden versleuteld naar onze server verzonden.

Wij bewaren alleen gegevens welke nodig zijn voor onze eigen administratie en voor de duur welke wij van overheidswegen opgelegd krijgen.
De gegevens welke gekoppeld zijn aan ons spaarsysteem (de klantenkaart) worden vanzelfsprekend ook vertrouwelijk door ons behandeld en niet aan derde verstrekt. Ook voor gegevens van de klantenkaart geld dat deze na beëindiging van de klantenkaart alleen nog voor administratieve reden bewaard worden.

Op deze website kunnen links (koppelingen) staan welke content van derde websites tonen. U kunt dit zelf zien in de adressenbalk van u browser. Filmpjes welke er evt. gebruikt worden staan op You Tube en kunnen op onze eigen pagina getoond worden. Voor de privacy verklaring verwijzen we u graag naar de You Tube site

 

 

 

 

Facebook