Terrasoverkappingen

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met de terrasoverkappingen van Aurora kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomer¬avond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

De solide constructie van onze terrasoverkappingen, uit uiterst duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben.
De overkappingen kunnen op maat worden geproduceerd en naar wens in RAL 9010 (wit), RAL 9001 (crèmewit) en RAL 7016 (antraciet structuurlak) worden uitgevoerd met een perfect aansluitende afdekking van polycarbonaat of gelaagd glas, om de over-kapping perfect passend te maken bij uw woning.

De variabele hoek zorgt voor een brede toepasbaarheid. De verschillende sierlijsten aan de voorzijde geven u de mogelijkheid om de terrasoverkapping een ander uiterlijk te geven. 

Facebook