Vliegengordijnen

Kunststof Vliegengordijnen
De Kunststof Vliegengordijnen bestaan uit kunststof slierten welke zorgen voor een transparant effect. Standaard zijn de gordijnen in 2 maten leverbaar. 92x210cm en 100x240cm deze zijn makkelijk door u zelf in te korten. De kunststof vliegengordijnen zijn nauw sluitend en hebben een lange levensduur. Alle modellen zijn leverbaar binnen een week in twee variaties:
- dikke slierten, type Venetie en Malta, leverbaar in verschillende kleuren.
- dunne slierten, type Rome/Milano/Napoli/Pisa/Bali, leverbaar in verschillende kleuren.

Hulzen Vliegengordijnen
In vele kleuren en motieven Dit is het voordeligste vliegengordijn model uit ons assortiment. Hulzen Vliegengordijnen zijn vervaardigd uit 6 cm lange hulsjes van hoogwaardig en flexibel kunststof polyethyleen (P.E.). Het grootste voordeel van dit materiaal is dat wanneer de sliert(en) tussen de deur komt te zitten de hulsjes niet beschadigd raken. Gegarandeerd langdurig plezier van uw Hulzen Vliegengordijn!

De hulsjes zijn geregen aan gegalvaniseerde haakjes, waardoor deze vliegengordijnen oersterk zijn. Het gordijn is eenvoudig in elkaar te zetten, nauwsluitend en dus effectief tegen insecten. U heeft de keuze uit tientallen kleuren en motieven. Doe-het-zelf pakket en zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor Kant & Klare gordijnen is een levertijd van 5 werkdagen.

 

Facebook