Rolluiken

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van rolluiken zoals de verduisterende werking, het waarborgen van de privacy, de inbraakvertragende werking, besparen op de energierekening en geluidsisolatie.

Lite BBS
Het rolluik Lite BBS is een kwalitatief hoogwaardig rolluik dat volledig opgebouwd is uit kwaliteitscomponenten. Het rolluik Lite BBS is bij uitstek geschikt voor diegenen die voor een scherpe prijs een zeer betrouwbaar elektrisch bedienbaar rolluik aan de gevel willen.

De Lite BBS wordt geleverd met een afgeschuinde kap. De Lite BBS onderscheidt zich door een zeer compacte oproldiameter waardoor er met kleinere kasten dan normaal gewerkt kan worden. Tevens is het rolluik voorzien van een nieuwe design onderlijst.

De sterke aluminium lamellen van de Lite BBS hebben een doeltreffende inbraakvertragende werking en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte. De lamellen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crèmewit en antraciet.

U heeft bij de Lite BBS de keuze uit kastkleuren wit, crèmewit en antraciet om deze aan te laten sluiten bij de stijl van uw woning. Het rolluik Lite BBS wordt standaard voorzien van een motor inclusief draaischakelaar.

Heroal BBS
Het rolluik Heroal BBS is volledig opgebouwd uit Heroal-componenten en voldoet zo aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én biedt u de garantie op een lange levensduur. De Heroal BBS heeft een hoogwaardige lakkwaliteit waardoor het een hoge krasvastheid heeft en beter kleurecht is. Wie kiest voor de Heroal BBS is daarnaast ook nog verzekerd van een scherpe prijs.

De Heroal BBS wordt geleverd met een afgeschuinde kap of tegen meerprijs met een ronde kap. Het kleurengamma van de Heroal BBS maakt 169 kleurcombinaties mogelijk. U kunt zo uw rolluik aanpassen aan de stijl van uw woning en een persoonlijk tintje geven.

Nieuw zijn antraciet structuurlak (RAL 7016) en zwart als extra standaard omkastingkleur (GK-5E) bij de Heroal BBS. De trendy, maar toch tijdloze antraciet structuurlak, die absoluut meerwaarde geeft aan dit rolluik is exclusief door Heroal voor Smits ontwikkeld. Dankzij de structuurlak is het beter krasvast, water- en vuilafstotend en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Het rolluik Heroal BBS wordt standaard voorzien van een Somfy motor inclusief draaischakelaar. Maximale afmeting is 3,30 m breed x 2,10 m hoog of 2,40 m breed x 2,90 m hoog.
 

Facebook